torsdag 29 mars 2012

Jag lever!

Det känner jag.
Det är snart ett år sedan jag gick veta att min avdelning skulle flyttas till huvudstaden. Under några veckor var det lite rörigt. Vad skulle jag göra? Flytta? Söka annan tjänst inom företaget? Satsa på firman jag hade vid sidan av?
Jag beslöt mig för att tacka för mig. Under ett par månader vikarierade jag på en byrå. I januari började jag undersöka intresse för en lokaltidning på Hammarö. I helgen kom första numret ut i lådorna.
1 mars anställde jag min första person i firman. Nu letar jag lokal. Och firmabil. Ibland slår det mig - vad är det jag håller på med? Kommer det här verkligen funka? Tänk om det inte gör det, vad gör jag då? Fast samtidigt sitter jag här och fakturerar och inser att pengarna rullar in. Det värsta är att jag vill göra så mycket, så pengar rullar ut också kan man säga.

Nyfiken på tidningen? Kolla på www.hammaronytt.se - där kan du bläddra i en digital version. Kommentera gärna. Jag har formgett allt utom ett par annonser.

5 kommentarer:

birgitta sa...

Du är duktig som törs ta steget men satsa inte allt på en gång för som sagt du skall leva också. Lycka till önskar moster som levt i eget företag och vet att ångesten kan gnaga när skatt moms, och amorteringar skall betalas och inkomsterna inte varit de bästa.

Kristina Öijeberg sa...

Tack moster!
Ja, det gäller att hålla nere utgifterna men samtidigt våga satsa för att få inkomsterna. Kan vara en svår avvägning märker jag.

Anonym sa...

Hejja Kickson. Vem kunde tro att du var så ambitiös och driven när du stod där och bredde mackor... Kram fr Pija

Kristina Öijeberg sa...

Ha ha, nej det kunde man inte tro... Kul hade vi i alla fall!

Anonym sa...

Tjenare tjejen :) Gud va kul att se att du vågar satsa (och att det verkar gå bra oxå för den delen) Vi håller tummarna!! Vi måste höras och ses snart tycker jag :) Kram Daniela