måndag 23 november 2009

Dagens känga

Var på stan idag. Gick in på BR för att köpa en bitring till bebis, men hittade inte bebisgrejerna utan fick fråga efter dem. Ej tjej visade mig, och längst ner i ett hörn hade de placerat dessa. Inte nog med att det var trångt från början, där fanns redan en mamma med barnvagn, så det gick inte att komma fram. Smart att ha sånt där det är som trängst, liksom.

Men det var inte det jag skulle berätta egentligen. När jag kom till kassan stod det en kille före mig som fick hjälp. Inte av en, utan av två tjejer. Två ur personalen stod och letade efter en skiva, jag tror han köpte ett spel. Bebis börjar bli otålig och gnälla, och då blir jag irriterad. Inte på henne så klart, utan på personalen. Tänkte först hålla käften, svensk som man är. Men varför, liksom? Ska min bebis ligga och snart börja skrika och irritera andra bara för att de är inkompetenta? Så jag sa, ursäkta, men måste ni vara två för det där? De tittade förvånat på mig, och den ena vände sig till mig och medgav att hon kunde hjälpa mig.
Jag som vanligtvis är så trevlig och snäll och alltid bjuder på ett leende, blev barsk och irriterad, betalade och gick därifrån. Utan att le vill jag tillägga. Tigermamman tog över svenskheten för en stund.
Bra att de lägger ner sig och hjälper kunden, men SÅ svårt kan det inte vara att hitta en skiva tycker jag, att de behöver vara två på den uppgiften.

Så dagens känga går till BR inne i Karlstad, för dålig placering av bebisleksaker och, ja vad ska jag kalla det, konstig prioritering kanske.

Ett ryt i det lilla. Tror inte någon sover dåligt i natt på grund av det, men...

1 kommentar:

Terese sa...

Hej och tack för din kommentar om vaccinet. Jag har läst, men detta kanske inte stämde då att det endast är mpr sprutan som tas först vid 18 mån som innehåller äggämne. Att det alltså inte är något sånt ämne i de tre första sprutorna? Jag pratade i alla fall med min bvc sköterskan idag som sa att det inte skulle vara några problem att ta den om de inte har ätit ägg förut för det är först efter några gånger de har ätit ägg som de visar på allergi. Fick din bebis några biverkningar av vaccinet?

Håller med dig, BR inne i stan är inte alls rolig att gå in då det är så trångt. Tycker de flesta BR-butiker är trånga och sedan håller jag även med att vara två för att leta efter en skiva är inte okej om det står fler kunder och väntar.