onsdag 8 juni 2011

Oväntad avslutning på Kobben

Man organiserar. Skriver upp i kalendrar. Planerar och inhandlar lämpligt intag. Tjena. Idag när jag kom till dagis för att hämta lillfisen satt det några vuxna på filtar på gården. Jag bytte några ord med fröken. Det vanliga; har hon sovit? Har hon ätit? Fler och fler föräldrar ramlar in. Filtar och picknickkorgar. Börjar ana oråd. Var det idag? Har jag verkligen kunnat missa första sommarfesten? Jora såatte.
En fröken hade extrafiltar och vi slog oss ner i skuggan. Trevligt att träffa massa föräldrar, men tråkigt att inte ha fika med sig. Sprang in och hämtade lite kex i köket, det passade fröken bra.
Träffade min gamla vän Mia och hennes Rikard, deras minstings avdelning hade fest samtidigt. Räddarna i nöden delade med sig av saft, kakor och kaffe till oss nödställda. Nästa år bjuder vi tillbaka, vi lovar!

Efter en mycket professionell uppvisning i form av sång och dans fick vi en trevlig stund där på filten, fick ta igen lite av allt vi missat nu när vi ses så sällan. Men snart ska de komma och hälsa på.

2 kommentarer:

Mia sa...

Det var jätteroligt att få prata och komma ikapp lite. Saga kunde inte sluta och tjata om grisarna i bilen hem så det dröjer nog inte innan vi dyker upp....

Kristina Öijeberg sa...

Vad roligt! Jag ser fram emot det.