söndag 15 augusti 2010

Sportspya

Att sätta sig på ett stort djur och tvinga det hoppa över höga saker. Och springa sakta med hög benföring, kanske lite i sidled. Och kanske lite runt, runt. Helst också tvinga djuret att ha huvudet i konstig vinkel, bara för att. Säkert vad varje häst drömmer om när den är föl.

Göra en kula av läder som man ska springa runt och sparka på. Låtsas att man inte har händer, utan bara använda fötterna. Dra ihop ett gäng kompisar och dela upp sig i lag. Sen kan man börja hata det andra laget, bara för att de just är motståndare.

Eller sätta på sig skenor på fötterna och ge sig ut på glatta ytor. Jaga en lite mindre boll, plus en träpinne som man ska använda och slå på bollen med. Kan även göra en puck och kalla det något annat.

Man kan också ta ett lite mindre djur och leka skönhetstävling. Skit samma att man kan få helt olika bedömning med två olika domare, äsch då. Vadåra, det är väl skit samma. Som pris får man en fin rosett att hänga på väggen. Väääldigt fint, alla inredare använder rosetter idag. Eller hur var det nu?


1 kommentar:

Fredda sa...

Tack för inredningsdolken i ryggen. Provocera gärna men gör det om saker du förstår dig på.