tisdag 19 januari 2010

Körkortsbild

Då har körkortet gått ut och jag måste förnya det. Skulle ta bild hemma, blir sällan bra på kort och om jag ska ha körkortet i tio år, så vill jag att det är ett bra kort.
Så jag gick in och fixade hår och smink, kom ut i vardagsrummet och blir utskälld av hunden. Så väldigt olik mig blev jag väl inte? Känns orättvist. När jag är fixad och känner mig snygg blir jag inte igenkänd av min egen hund. Hur f-n ser jag ut i vanliga fall egentligen?
Hoppas nu bara att Transportstyrelsen godkänner bilden. Fick photoshoppa bort lite skuggor som de inte vill ha. Och så bättrade jag på brännan lite. Är ju inte speciellt solbränd den här tiden på året om man säger... Den här kan jag nog leva med i alla fall.


6 kommentarer:

Mor Duktig sa...

Sen mosar de ändå ut bilden så att näsan blir gigantisk och pannan avlång... alltid. Undrar vem det är som sitter på Vägverket och tycker att det är kul!

Kristina Öijeberg sa...

Vad säger du? Har inte hänt mig tidigare och aldrig hört talas om! Det är ju kathastroufh!

Mor Duktig sa...

Vänta tills då får kortet ska du se...

Ett sovtips: Ge bebisen ersättning på kvällen. Det mättar bättre än amning så då vaknar de inte och är hungriga. Men å andra sidan verkar ammande bebisar ha ett behov av att "tröstsnutta" lite om nätterna. Mina sov från halv tolv till halv sju från att de var fyra veckor. Det är lyx!

Kristina Öijeberg sa...

Ja, jag har funderat på det också. Men hon tar inte flaskan bara... Inte napp heller tyvärr. :O(
Men vi får fortsätta öva med flaska, någon gång lossnar det väl antar jag.

Mia sa...

Jag bävar för nästa körkortsbild. Bara tanken på det kan få mig att börja äta keso och grönsaker för att inte se ut som KlotJohan på bilden. Din är dock snygg så jag hoppas att de inte förstör den på VV.

Kristina Öijeberg sa...

Jag kanske kan hjälpa dig, Mia. Tar bilder här och fotar tills du blir nöjd... Sen fixar vi till dig i Photoshop så du får perfekt hy osv. Inga problem! Hör av dig bara, så styr vi upp det!