onsdag 21 oktober 2009

Kära Telia!

Kära Telia!
Kristina Öijeberg, Hammarö här. Jag vet att vi haft våra duster. Det har yttrats hårda ord i affekt. Jag ber så mycket om ursäkt för det. Eller, egentligen inte. Ni har gjort er värda vartenda ett. Men nu har vi ett problem.

Äsch, så kan jag ju inte skriva. Försöker igen.

Kära Telia
Kristina Öijeberg här. Jag har varit kund sedan jag var 15. I hela sju år, alltså. Näerå, i över 20 år faktiskt. Nu har vi internet, telefon och tv via er. Och två mobilabonnemang. Man kan väl säga att jag är helkund. Vi har haft mycket med varandra att göra över åren. Jag har visserligen varit otrogen ett par gånger, man alltid kommit tillbaka till dig. Trots att du strulat till det själv, bara i år har vi varit helt avskurna från omvärlden i sex veckor en gång och fyra veckor en annan. Därför har vi inte bundit upp oss med er, utan kan lämna er när vi vill. Känns bäst så. Jag vill inte att du tar mig för given. Men nu har vi ett problem.

Näe. Känns inte bra. Börjar om.

Telia.
Kristina här.
Jag har digital-tv från er.
För ett par år sedan fick barnen tv på rummen. Men när vi fick digital-tv via er blev det problem. Det visade sig att de inte alltid tittar på det jag tittar på. Av någon konstig anledning så vill de se på annat ibland. Och de gånger vi ser på samma kanal så gör vi oftast det tillsammans. Så nu undrar jag hur vi ska lösa det. Boxen från er gör att vi bara kan se ert utbud på en (1) tv-apparat i hemmet.
Jag är inte nöjd.

Med vänlig hälsning,
Kristina Öijeberg

Skickar detta till Telia nu. Undrar om jag får något svar.


2 kommentarer:

Wildenstam sa...

Jag hoppas de fortsätter straffa dig. Som vi kom fram till i går: Du är en ond människa. ;)

Kristina Öijeberg sa...

Ha! Du är en elak, elak människa.
Du får säkert jobb på Telia när som helst.